Pihkasalvan käyttökohteet

Käyttö

Pihkasalvan antibakteeriset ominaisuudet rauhoittavat ihoa ja estävät tulehduksia. 
Pihkasalva on antibakteerinen salva, jota käytetään monipuolisesti iho-ongelmiin, kuten erilaisiin ihorikkoihin, halkeamiin, hiertymiin, ihottumiin, kuivan ihon hoitoon, atooppisen ihon hoitoon, psoriasiksen oireiden hoitoon, akneen, lieviin palovammoihin, kynsi-ja jalkasieneen, hiiva-ja bakteeritulehduksiin. 
Pihkasalva rauhoittaa hyönteisten pistojen aiheuttamaa kutinaa, ja estää niistä aiheutuvia tulehduksia. 
Pihkasalvan käyttöohjeet koirille ja hevosille

Käyttökohteet:

Atooppinen iho, psoriasis, kuivan ihon hoito
Levitä puhtaalle, hoidettavalle ihoalueelle ohut kerros salvaa. Mikäli iho on rikki, suojaa iho puhtailla haavalapuilla tai -sidoksilla. Anna tällöin salvan imeytyä hetki ennen sidoksen paikalleen asettamista. 
Usein alussa on hyvä hoitaa ihoa salvalla pari-kolmekin kertaa päivässä. Jatka hoitoa kerran päivässä tai tarvittaessa jotta oireet eivät palaa. 
Pienet ihorikot, palovammat, ihottumat
Salvaa sivellään ohuelti puhtaalle iholle kaksi kertaa päivässä. Tarvittaessa peitä hoidettava alue puhtaalla sidoksella joka on vaihdettava riittävän usein, vähintään joka toinen päivä. Mikäli oireet eivät helpota viikon hoidosta huolimatta tai tilanne pahenee, käänny lääkärin puoleen. 
Hyönteisten pistot
Sivele salvaa paikallisesti pistoskohtiin. N.10 minuutin kuluttua kutina alkaa yleensä helpottumaan. Salvan käyttöä kannattaa jatkaa kahdesti päivässä kunnes pistoskohta on parantunut. Usein pari-kolme käsittelykertaa riittää. 
Sienet
Kynsisieni: Sivele puhtaalle kynnelle salvaa kerran päivässä, mieluiten iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Jatka käyttöä, kunnes uusi ja terve kynsi on kasvanut tilalle. Kynsi kasvaa hitaasti, n.1mm viikossa, joten käsittelyä tulee jatkaa useampi viikko toivotun tuloksen saavuttamiseksi. 
Hiiva- ja bakteeritulehdukset
Salvaa sivellään ohuelti puhtaalle ja kuivalle iholle kaksi kertaa päivässä. Tarvittaessa peitä hoidettava alue puhtaalla sidoksella joka on vaihdettava riittävän usein, vähintään joka toinen päivä. Jatka hoitoa kunnes oireet ovat kokonaan kadonneet. Mikäli oireet eivät helpota viikon hoidosta huolimatta tai tilanne pahenee, käänny lääkärin puoleen. 
Akne
Levitä ohut kerros salvaa puhdistetulle iholle. Salvaa voi käyttää jopa kahdesti päivässä mutta sitä suositellaan käytettäväksi erityisesti iltaisin ennen nukkumaan menoa. Iho uusiutuu yön aikana ja salva pääsee vaikuttamaan ihoon parhaiten. 

Käyttöeste

Ei sovi hartsille yliherkille, kuusenpihkassa luontaisesti esiintyvien hartsin vuoksi. Ei suositella sisäiseen käyttöön, silmiin tai limakalvoille. 

 

Valmistettu käsityönä Suomessa
Valmistaja:
Lohinivan LuonnonVoima Oy 
Lahti 

Huom!

Salva ei ole lääke vaan luonnonkosmetiikkaa, jolla on antibakteerinen ja ihon uusiutumista edistävä vaikutus. Lisäksi salvan neljä huolella valittua ainesosaa ovat ihon hoidossa pitkään käytettyjä ja tunnettuja hyvistä ominaisuuksistaan. 

Vaikka moni on löytänyt salvasta avun, kun mikään muu ei ole auttanut, kannustamme aina tarvittaessa kääntymään lääkärin puoleen iho-ongelmien ja -sairauksien vuoksi. Noudata lääkärin antamia ohjeita.